Mücella Yapıcı: Deprem olursa bu hücre kilitleri nasıl açılacak?

İHD Eş Genel Başkanı Eren Keskin, Mücella Yapıcı ve Çiğdem Mater'i cezaevinde ziyaret etti: "Mücella en çok deprem olursa bu hücre kilitleri nasıl açılacak? dedi."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İnsan Hakları Derneği Eş Genel Başkanı Eren Keskin, Gezi Davası kapsamında 18 yıl hapis cezası alan Çiğdem Mater ve Mücella Yapıcı'ya Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde ziyaret etti. 

'HAKLILIĞIN VERDİĞİ GÜVEN VARDI...'

Keskin, görüşme sonrası Twitter hesabından açıklamalarda bulundu: "Bakırköy Cezaevinde Mücella Yapıcı ve Çiğdem Mater’i ziyaret ettim. Mine Özerden kapalı görüşteydi. Mücella’nın kahkahaları eşliğinde şahane bir sohbet yaptık. Haklılığın verdiği bir güven vardı ikisinde de. Mücella en çok deprem olursa bu hücre kilitleri nasıl açılacak? Cezaevlerinde kapı kilit sisteminden kumanda ile açma sistemine geçmek gerekir yoksa depremde çok insan ölür dedi. Mücella en çok deprem olursa bu hücre kilitleri nasıl açılacak? Cezaevlerinde kapı kilit sisteminden kumanda ile açma sistemine geçmek gerekir yoksa depremde çok insan ölür dedi." (HABER MERKEZİ)