Moskova'da AVM'de sıcak su borusu patladı: 4 ölü

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir alışveriş merkezinde sıcak su borusunun patlaması sonucu en az dört kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin yaralandığı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan "Vremena Goda" (Mevsimler) isimli alışveriş merkezinde sıcak su borusu patladı. Olayda en az dört kişi yaşamını yitirdi.

Reuters haber ajansının aktardığına göre, Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, sıcak su borusunun patlaması sonucu, ilk belirlemelere göre, en az dört kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin yaralandığını söyledi. Yaralılardan bazılarının sıcak sudan yandığını belirten Sobyanin, acil müdahale ekiplerinin olay yerinde olduğunu söyledi. Sobyanin, "Tüm yaralılara tıbbi yardım sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Olay yerinden paylaşılan görüntülerde de sıcak su borusunun patlamasıyla birlikte binayı su bastığı ve alışveriş merkezinin kapısından da su çıktığı görüldü. "Vremena Goda" alışveriş merkezi 2007'de açıldı; AVM'de 150'den fazla mağaza bulunuyor. (DIŞ HABERLER)