Mor ve Ötesi'nden yeni tekli: Forsa

Mor ve Ötesi, uzun bir aranın ardından "Forsa" adlı yeni bir tekli yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rock müzik grubu Mor ve Ötesi'nin yeni teklisi "Forsa", tüm dijital yayın platformlarında dinleyicilerle buluştu. Rakun Müzik etiketiyle yayınlanan teklinin söz ve müziği gruba ait. 

Grup tekliyi yayımlamadan önce Instagram'da Hazal Kaya, Can Gürses, Melisa Sözen, Ahsen Eroğlu, Ece Temelkuran, Erman Yaşar, Koray Candemir, Can Kazaz, Mert Fırat, Kaan Sezyum, Rojda Demirer'in de aralarında bulunduğu birçok ismin "MVÖ" logolu fotoğraflarını şarkı sözleriyle paylaştı. 

.

Ocak 1995'te Harun Tekin (vokal & gitar), Alper Tekin (bas), Derin Esmer (vokal & gitar) ve Kerem Kabadayı (davul) tarafından İstanbul'da kurulan Mor ve Ötesi'nin temelleri, 90’ların başında Harun Tekin ve Kerem Kabadayı’nın Alman Lisesi’nde okurken kurdukları Decision grubuna dayanıyor. 1995 yılında yayınladıkları ilk albümleri Şehir’le tanınmaya başlayan grup, daha sonra 8 stüdyo albümü, sayısız ortak albüm, EP ve single’a imza attı.

Son albümleri "Güneşi Beklerken"i 2012 yılında yayınlayan grup, "Forsa"dan bir önceki cover şarkıları Sultan-ı Yegah 2018 yılında yayınladı. 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)