Montella: Balotelli'nin hareketi doğru değil ama öncesindeki açıklama da doğru değil

Balotelli'nin golden sonra Sergen Yalçın'a yönelik hareketini değerlendiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella, “Hareket doğru değil ama öncesinde yapılan bazı açıklamalar da doğru değil” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Beşiktaş karşısında iyi bir dönüşe imza attıklarını söyledi.

Montella karşılaşmanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda da derli toplu oynamalarına rağmen şansız iki gol yediklerini belirterek, "Yine de ilk yarıdaki duruşumuz maçın habercisiydi. İlk yarıda çok fazla pozisyon kaçırdık. İkinci yarıda aynı çizgideydik. Vargas'ın attığı güzel gol takımın mantalitesini ve ruhunu ateşledi" dedi.

Mario Balotelli'nin golden sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yaptığı hareketle ilgili soruyu yanıtlayan Montella, "O anda Balotelli ile diyaloğumda ona sadece oyuna konsantre olmasını söyledim. Yaptığı hareket doğru değil ama öncesinde yapılan bazı açıklamalar var, onlar da doğru değil. Belki de aldığı bir mesaj vardı. Başkasının taşıdığı bir söz reaksiyona neden oldu ama iki taraf için doğru değildi" diye konuştu.

Balotelli'nin golden sonraki hareketini Sergen Yalçın, 2013 yılında katıldığı bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle yaptığı iddia edildi.

Yalçın, Manchester City'de forma giyen Balotelli'nin bir şutuyla ilgili “Beyni yok. Neden beyni yok biliyor musun, şu harekete bak, ne kadar saygısız bir insan. Laubali bir vuruş yapabilirsin, o futbolun içinde var. Ama şu yaptığı hareket tamamen rakibe saygısızlık ve kendi karakterini gösteren bir hareket. Oyundan alması iyi ben olsam kovardım” demişti. (İSTANBUL/AA)