Monica Bellucci: Cinsel obje olarak gösterilmek beni rahatsız etmedi

Harper's Bazaar dergisine konuşan Monica Bellucci, kariyerinin ilk yıllarında cinsel obje olarak gösterildiğini belirterek "Objeleştirilmek beni rahatsız etmedi. Buna zamanla alıştım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalyan yıldız Monica Bellucci, kariyerinin ilk yıllarında rol aldığı filmlerle tüm dünyada tanınan bir isim haline gelmiş ve güzelliğiyle adından söz ettirmişti. Dolce&Gabbana markasının modeli olarak yükselişe geçen yıldız, Francis Ford Coppola ve Mel Gibson gibi usta yönetmenlerin filmleriyle Hollywood'a adım atmıştı.

Harper's Bazaar dergisine konuşan 58 yaşındaki oyuncu, genç bir model olarak kariyerinin ilk yıllarında cinsel obje olarak gösterildiğini söyledi. "Objeleştirilmek beni rahatsız etmedi. Buna zamanla alıştım. Bazen güzellik bir maske yaratır" diyen Bellucci, "Bazı filmlerde hep vücudumu kullandım, Malena veya Irreversible gibi filmlerde" dedi.

NTV’nin aktardığına göre, bir model olarak kariyerine başladığı için cinsel obje olarak görülmesini anladığını vurgulayan oyuncu, "Tabii ki beni hemen etiketlediler. Moda sektöründen gelmiş olmam ve birçok fotoğrafçıyla çalışmış olmam bunu etkiledi" dedi.

Şu sıralar ünlü yönetmen Tim Burton ile birliktelik yaşayan oyuncu "İnanılmaz bir ruhla tanıştım" dedi. Tim Burton en tanınmış filmlerinden olan 'Beterböcek'in ikincisini çekiyor. Monica Bellucci de filmde başrollerden birini üstleniyor.

 

de filmde başrollerden birini üstleniyor.