'Miss England' 13 kilo uyuşturucuyla yakalandı

İngiliz basını, Miss England yarışmasının eski katılımcılarından 33 yaşındaki Jennifer Young’ın geçtiğimiz yılın ağustos ayından bu yana Meksika'da bir cezaevinde tutuklu bulunduğunu yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere’de düzenlenen Miss England yarışmasının eski katılımcılarından Jennifer Young’ın, uyuşturucu kaçakçılığı şüphesiyle Meksika’da tutuklandığı açıklandı. İngiliz basını, 33 yaşındaki Young’ın geçtiğimiz yılın ağustos ayından bu yana Meksika’da bir cezaevinde tutuklu bulunduğunu bildirdi.

Young, 17 yaşındayken 2007 yılında düzenlenen Miss England yarışmasına katılmıştı.

PİYASA DEĞERİ 250 BİN STERLİN

Daily Mail’in aktardığına göre, Ağustos 2022’de Amsterdam’dan Meksika’ya giderken havalimanında yapılan incelemelerde Young’ın çantası ve bavullarında 13 kilogram uyuşturucu bulundu. Piyasa değeri 250 bin sterlin (yaklaşık 6 milyon TL) olan uyuşturucuyla yakalanan Young, suçlu bulunursa 20 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

'SEYAHAT ETTİĞİNİ SANIYORDUM'

Kızının Meksika’da cezaevinde tutulduğunu yeni öğrendiğini söyleyen anne Angela Young, “Hala şoktayım. Jenny'nin Meksika'da olduğunu biliyordum ama seyahat ettiğini sanıyordum. Jenny'nin hapiste olduğunu daha yeni öğrendim. Doğum günüm martta ve Jenny dünyanın neresinde olursa olsun beni arardı, ama bu yıl aramadı ve endişelenmeye başladım. Sonra arkadaşına berede olduğunu sordum. Birkaç mesajlaşmanın ardından bana cezaevinde olduğunu söyledi. İnanamadım” dedi. (DIŞ HABERKER)