Milyoner bankacı nişan töreninde nasıl aldatıldığını anlattı

İtalyan bankacı Segre, nişan töreni sırasında sevgilisi Seymandi'nin kendisini kimlerle aldattığını anlattı. Seymandi, Segre'nin psikolojik şiddet uyguladığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milyoner bankacı Massimo Segre, İtalya'nın Torino kentinde sevgilisi Cristina Seymandi ile düzenlediği nişan töreninde Seymandi'yi kendisini aldatmakla suçlayan bir konuşma yaptı. Segre, Seymandi'nin başka bir erkekle fotoğraflarını da gösterdi.

Segre, tüm nişan davetlilerinin önünde yaptığı konuşmada, "Cristina'ya sevme özgürlüğü tanımak istiyorum. Tam olarak belirtmem gerekirse; başka birini, açıkça benden daha çok önemsediği önemli bir avukatı sevme özgürlüğü..." diye konuştu. "Sevgili Cristina; ona zihnen ve cinsel olarak ne kadar aşık olduğunu biliyorum" diyen Segre, "Ve biliyorum ki ondan önce de sanayici bir tanıdığımla ilişkin vardı" ifadelerini kullandı.

'DOĞRULARI SÖYLEME KONUSUNDA O KADAR İYİ Kİ...'

Daily Mail'in aktardığına göre, Segre, yaklaşık 150 kişinin katıldığı nişan töreni sırasında Cristina Seymandi'nin başka bir erkekle çekilen fotoğraflarını da paylaştı. Ardından arkadaşlarına dönen Segre, "Sizin önünüzde boynuzlu biri gibi görünmekten hoşnut olduğumu sanmayın. Cristina doğruları söylemekte o kadar iyidir ki birlikte sürdürdüğümüz yaşama neden son verdiğimizi anlatması için onu yalnız bırakamam" dedi.

Bunun 'banal bir sadakatsizlik hikayesi' olduğunu söyleyen Massimo Segre, "O kadar büyük bir hayal kırıklığı içindeyim ki, kalbim kırık" diye konuştu. Seymandi'ye sevgilisiyle birlikte Mikanos'a gitmesini, çünkü tatilin parasının çoktan ödendiğini söyleyen Segre'nin konuşması biter bitmez ışıklar kapandı ve Segre sahneden indi.

'SEGRE, PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULADI'

Öte yandan, nişan töreni sırasında konuklardan biri tarafından çekilen ve viral olan bir video Cristina Seymandi'nin ölüm tehditleri almasına yol açtı. Seymandi, olayın basında duyulmasının ardından Zona Bianca TV haber kanalına gönderdiği mektupta, Segre'nin kendisine psikolojik şiddet uyguladığını ve titiz bir biçimde alacağı intikamı planladığını söyledi. Seymandi, Segre'nin annesi tarafından kendisine verdiği safir nişan yüzüğünün nişandan 15 gün önce 'gizemli bir biçimde kaybolduğunu' da aktardı.

The Times'a konuşan Seymandi'nin danışmanı, kadının 'itibar kaybı' suçlamasıyla eski nişanlısına dava açacağını açıkladı. Danışman, "Sosyal medyada çok ciddi saldırılara ve İtalyan vatandaşlardan gelen tehditlere maruz kaldı. Travmatik bir durumdu" dedi. Seymandi'nin avukatı Claudio Strata da bankacının 'kasıtlı olarak müvekkilini küçük düşürdüğünü' söyledi. Massimo ise videoyu çektirdiğini ve yayınladığını reddetti. Segre, Seymandi'yi ortak hesaplarından 700 bin euro çalmakla suçladı. Seymandi ise söz konusu paranın ilişkileri bitmeden Segre'nin rızasıyla transfer edildiğini belirtti. (DIŞ HABERLER)