Millie Bobby Brown: Benim neyimden nefret ediyorlar?

Millie Bobby Brown, nefret edilen biri olma duygusuyla ve yalnızlıkla mücadele ettiğini anlattı. Oyuncu, "Henüz kim olduğunuzu bilmeden sizden nefret ediliyor olması gerçekten çok zor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'in popüler dizisi "Stranger Things"te canlandırdığı Eleven karakteriyle tanınan oyuncu Millie Bobby Brown, nefret edilen biri olma duygusuyla nasıl mücadele ettiğini anlattı. Allure dergisinin eylül sayısına konuşan oyuncu, çocukluk döneminde kendini hiçbir yere ait hissetmediğini açıkladı.

NTV'nin haberine göre, Brown, 'Hep göz önünde olmakla nasıl başa çıkıyorsun?' sorusuna, "Henüz kim olduğunuzu bilmeden sizden nefret ediliyor olması gerçekten çok zor. Dolayısıyla sürekli ‘Benim neyimden nefret ediyorlar?’ diyorsunuz" diyerek yanıt verdi.

'ONLAR İÇİN KİM OLMAM LAZIM?'

Belirli hareketlerle davranmaya çalıştığında tepki gördüğünü ve bu yüzden başka biri olmaya çalıştığını söyleyen Brown, başkalarının da bundan nefret ettiğini söyledi. Bu nedenle içine kapanmaya başladığını belirten oyuncu, "O zaman içinize kapanmaya başlıyorsunuz çünkü 'Ben kimim ki? Onlar için kim olmam lazım?' diyorsunuz. Büyürken her zaman farklı hissettim. Farklı olmaktan zevk aldım çünkü her zaman kendi kimliğimle ve kim olduğumu bilmekle mücadele ettim" diye konuştu.

Yalnızlıkla mücadele ettiğini açıklayan oyuncu, "Kalabalık bir odada her zaman kendimi çok yalnız hissettim, sanki hiç kimse beni gerçekten anlamamış gibi geldi. Türünün tek örneğiydim. Bu yüzden, insanların anladığı ve ilişki kurabilecekleri karakterleri oynamayı sevdim çünkü kimsenin Millie ile ilişki kuramayacağını hissettim" dedi.

Sorununun yaşına göre çok olgun olmak olduğunu söyleyen Brown, insanların kendisine sürekli bunun iyi bir şey olmadığını söylediğini belirtti. (HABER MERKEZİ)