Milli tekvandocu İrem Yaman İYİ Parti'ye katıldı

Milli tekvandocu İrem Yaman, bugün İYİ Parti'ye katıldı. Yaman, "İYİ'ler hareketine katılmaktan dolayı mutluyum, gururluyum. İnanıyorum az kaldı, iyiler daima kazanacak" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milli tekvandocu İrem Yaman, bugün İYİ Parti grup toplantısına katıldı.

İrem Yaman burada yaptığı konuşmada, "Öncelikle sizlerin huzurunda türlü zorluklarla beni bugünlere getiren fikri hür, vicdanı hür üç evlat yetiştiren canım anneme ve babama teşekkür etmek isterim. Kendi ülkemde insan olarak değer görememekten, adaletsizlikten, baskılardan, kalıplardan, kutuplaşmalardan, ayrımcılıklardan, üstüne üstlük hakaretlerden, her geçen gün aklımızla alay edilmesinden tüm gençler ve bu ülkede yaşayan her bir vatandaş gibi ben de şikayetçiyim. Ancak zaman şikayet etmenin yanı sıra mücadele etme zamanıdır. Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Ey Türk Gençliği! İşte bu durum ve şartlar içinde bile asıl görevin Türk bağımsızlığını ve Cumhuriyeti'ni korumaktır. Gereksinim duyduğun güç damarlarındaki asil kanda mevcuttur" Ben de bu mücadelenin bir parçası olmaktan ve İYİ'ler hareketine katılmaktan dolayı mutluyum, gururluyum. İnanıyorum az kaldı, iyiler daima kazanacak" dedi. 

Yaman, Twitter'dan yaptığı paylaşımda da "Profesyonel sporculuk kariyerimdeki mücadelemi bundan sonra ülkemin refahı için sizlerin temsilcisi olarak sürdürmeye karar verdim. Ve ilk adımı bugün attık. Çünkü yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yeri, gerçekten yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yanıdır.

Zaman mücadele etme zamanı. #Azkaldı İYİler daima kazanacak" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler irem yaman iyi parti