Millet İttifakı'ndan sandığa davet: Haydi!

Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı liderleri ve CHP'li belediye başkanları Yavaş ve İmamoğlu ile ayrı ayrı videolar yayımlayarak seçmeni sandığa davet etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçmenleri sandığa davet etmek için Millet İttifakı liderleri ve Mansur Yavaş-Ekrem İmamoğlu ikilisiyle seçimler için yeni ortak kampanya videoları yayınladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da yer aldığı ayrı ayrı videolar bugün yayımladı.

Kılıçdaroğlu, “Haydi Türkiye” notuyla Twitter hesabından yayınladığı videoda; “Haydi Birlikte Sandığa” diye çağrıda bulundu. Videolarda; bereket, umut, yenilik, mutluluk ve birliktelik mesajları vurgulandı.

Millet İttifakı'nın 14 Mayıs'ta yapılacak seçimleri kazanması halinde, cumhurbaşkanı yardımcılığı görevine getirilecek isimler de kendi sosyal medya hesaplarından paylaştıkları videolarla seçmenleri sandığa davet etti. (HABER MERKEZİ)