Miley Cyrus evi yandıktan bir gün sonra sete çıktığını anlattı: Şov devam ediyor

Miley Cyrus; Tiktok hesabından paylaştığı videoda, 'Black Mirror' dizisi çekimlerindeyken evinin yanması üzerine tetiklenen anksiyete ataklarını anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Miley Cyrus, sosyal medya platformu TikTok üzerinden yayınladığı "Used to be Young" serisinde, Güney Afrika'daki 'Black Mirror' dizisinin setinde 'travmatik bir sahne'nin çekimdeyken ABD'nin California eyaletinin Malibu şehrinde bulunan evinin yandığını açıkladı. Cyrus, bu olaydan sonra her sahneye çıktığında dizi için çektiği ve sedyeye bağlandığı sahnenin halüsinasyonlara yol açarak ona anksiyete atakları geçirttiğini söyledi. 

"Yangınlar çıktığında ben 'Black Mirror' çekimlerindeydim diyen Cyrus, "Ben Güney Afrika'da olsam da çektiğimiz bölüm Malibu'da geçiyordu yani bu gerçek bir yolculuktu. Bu olaydan 2-3 yıl sonra sedyeye bağlandığım anksiyete atakları geçirmeye başladım" ifadelerini kullandı. 

'NE ZAMAN SAHNEYE ÇIKACAK OLSAM BU HALÜSİNASYONLARI GÖRÜYORDUM'

İlk başta anksiyete ataklarının anlamsız olduğunu düşündüğünü söyleyen Cyrus, "Ne zaman sahneye çıkacak olsam bu halüsinasyonları görüyordum ve bunların anlamsız olduğunu düşünüyordum ama ben kelepçeyle sedyeye bağlıyken evim yanıyordu" diye konuştu. 

O günlerdeki psikolojik durumu sorulan Cyrus, "Şov devam ediyor" yanıtını verdi. Cyrus, TikTok'ta paylaştığı videoda, evinin yandığı günün ertesi gününde Ashley O'nun "On a Roll" şarkısının klibini çektiğini de dile getirdi. 

Cyrus'ın hikayesini anlattığı TikTok videosuna buradan ulaşılabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)