Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat: Engin Altay ile yangında sıkıştık

Milas'taki yangının söndürülmesi için çalışan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat CHP Grup Başkanvekili'nin de aralarında bulunduğu grupla yangında sıkıştıklarını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın da aralarında bulunduğu bir grupla birlikte Türkevleri Mahallesi'nde yangının ortasında sıkıştıklarını duyurdu. 

Toket "Ne yazık ki Türkevleri mahallesinde yangının ortasında CHP Grup Başkanvekili Sayın @enginaltaychp ve çalışma arkadaşlarımızla sıkıştık. Deniz kenarına doğru ileri kısıma sığındık. Şimdilik durumumuz iyi" ifadesini kullandı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, dün gece attığı mesajda "Uyarıyoruz; Burada kritik bir noktadayız. Yangın kırsaldan çıkıp sitelere doğru ilerliyor. Yarın özellikle hava desteği tam anlamda sağlanarak bu feci yangının beli karılmalı. Çünkü bu hız alınamazsa üzülerek söylüyorum ki istikamet Termik santral!" uyarısında bulunmuştu

Tokat sabah saatlerinde ise "Çok üzgünüm çok…Bu sabah size müjde vermeyi umduğum, bitti denen yangının geldiği hale bakın… Yazıklar olsun…" diye mesaj atmıştı.