Mike Tyson'dan Messi'yi hedef alan boksöre yanıt: Yıllar sonra ringe çıkmak zorunda kalırım...

Mike Tyson, Messi'yi hedef alan boksör Canelo Alvarez'e yanıt verdi. Tyson, "Messi'ye dokunmaya cüret ederse yıllar sonra ringe çıkmak zorunda kalırım" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meksikalı boksör Canelo Alvarez, Meksika formasına bastığı ve ayağıyla ittiği görüntüleri yayınlanan futbolcu Lionel Messi'yi hedef aldı. Mike Tyson da Alvarez'e tepki göstererek, "Eğer Messi'ye dokunmaya cüret ederse yıllar sonra ringe çıkmak zorunda kalırım" dedi.

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin Milli Takımı, gruptaki ikinci maçında Meksika'yı 2-0 mağlup ederek ilk puanını aldı. Karşılaşmanın ardından Arjantin Milli Takımı'nda yer alan futbolcu Lionel Messi'nin yerde bulunan Meksika formasına bastığı ve ayağıyla ittiği görüntüleri soyunma odasındaki bir amatör kameraya yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından Arjantinli futbolcuya tepki gösterildi.

'TANRI DUA ETSİN, ONUNLA KARŞILAŞMAYAYIM'

Meksikalı boksör Canelo Alvarez de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Messi'nin formamızla ve bayrağımızla yerleri temizlediği görüntüleri gördünüz mü? Bırakın onu bulayım. Arjantin'e saygı duyduğum gibi, Meksika'ya da saygı duymalısın! Tanrı'ya dua etsin onunla karşılaşmayayım" ifadeleriyle Messi'yi hedef aldı. 

'YILLAR SONRA RİNGE ÇIKMAK ZORUNDA KALIRIM'

Yaşanan bu durumun ardından eski boksör Tyson konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Canelo diye biri Messi'yi tehdit etmiş. Eğer Messi'ye dokunmaya cüret ederse yıllar sonra ringe çıkmak zorunda kalırım" ifadelerini kullandı.