MHP’nin sloganı belli oldu, ilk miting Mersin’de

MHP'nin 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimde kullanacağı slogan ve miting takvimi belli oldu. Parti, ilk mitingini 28 Ocak'ta Mersin'de yapacak.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - MHP'nin seçim sloganı ve miting takvimi netleşti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye’de siyaset yapan herkes ve her siyasi parti için Misak-ı Millî kararlarına sadakat bir vecibedir. Misak-ı Millî’ye bağlılık, namus borcudur. Bu gerçekten hareketle denilebilir ki Cumhur İttifakını var eden siyasi ilkeler, Misak-ı Millî'nin günümüzdeki sürümüdür” ifadelerini kullandı.

'CUMHUR BİZİM, TÜRKİYE HEPİMİZİN'

MHP'nin seçim sloganının da açıklandığı yazılı açıklamada “Partimizin mitinglerimizde kullanacağımız seçim sloganlarından birisi de, aynı anlayışa paralel olarak “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” şeklinde belirlenmiştir” denildi.

İLK MİTİNG 28 OCAK'TA MERSİN'DE

MHP'nin ilk mitinginin Mersin'de olacağını duyuran Semih Yalçın, “MHP’nin 31 Mart 2024 tarihli Yerel Seçimlere hazırlık mahiyetindeki açık hava toplantılarının ilki, 28 Ocak’ta Mersin’de yapılacak ve millî söz birliğimiz dünyaya bir kez daha ilan edilecektir. Cumhur İttifakı anlayışı ile bu güzide ilimizde 'Mersin Bizim, Türkiye Hepimizin' diyeceğiz ifadelerini kullandı.

Yalçın, MHP'nin ikinci mitinginin de 4 Şubat'ta “Manisa Bizim, Türkiye Hepimizin” teması ile Manisa'da gerçekleştirileceğini açıkladı. (DUVAR)