MHP'li Yönter'den İYİ Parti'ye: Akşener yuvasına dönsün

MHP'den İYİ Parti ve Akşener'e defalarca kez yapılan ve defalarca kez de geri çekilen çağrılara bir yenisi eklendi. MHP'li İzzet Ulvi Yönter, Akşener için "Yuvasına dönsün" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve tüm İYİ Partilileri MHP'ye davet eden Yönter, "Biz gelene 'neden geldin' diye sormayız. Kapımız orada, gelen gelir. Siyasette kapı kilitlenir mi? Akşener gelirse gelsin buyursun. Liderimiz defalarca çağırdı. Yuvasına dönsün.

Biri çıkmış 'biz cesurlar hareketiyiz' diyor. Senin her tarafın cesur olsa ne olur, her tarafın korkak senin. 54 yıllık mücadelemize yönelik hakaretamiz ifadeler oldu. Partimiz ile ilgili en ufak tereddüt geçirmeyen, kalbinin köşesinde üç hilali taşıyan kim varsa buyursun gelsin. MHP ile sorunu olmayan, nedamet duyan, Türkiye Yüzyılı'na hizmet etmek isteyenlere çağrım. Gemi su alıyor, filika aramayın. Aramızda kötü bir an yoksa beraber omuz verelim. Akşener buyursun komşu olalım" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)