MHP'li İzzet Ulvi Yönter: Biz yıkılırsak Türkiye yıkılır

İstanbul'da konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, "Kırgınlıklar varsa telafi edeceğiz, tek yürek olacağız. Bu dava Türklüğün, Türk-İslam ruhunun son umudu. Biz yıkılırsak Türkiye yıkılır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İstanbul'da MHP Üsküdar İlçe Kongresi'ne katıldı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Altunizade Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongrede konuşma yapan İzzet Ulvi Yönter, Üsküdar'ın "İstanbul'daki başarılarının mihenk taşı olduğunu" söyledi.

Yönter, "İstanbul'daki kutlu hedeflerimizin gerçekleşebilmesi için Üsküdar'ın gücüne güç katması lazım. Sayın Genel Başkanımızın göstermiş olduğu hedefler, Cumhur İttifakı'nın ilke ve esasları kapsamında, daha yapacağımız pek çok şey var. Daha yeni seçimden çıktık ama biz heyecanla, hevesle, arzuyla davamıza, partimize, İstanbul'un 39 ilçesinde onurla sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

'DEDİKODUYLA, FİTNEYLE GÖNÜL YIKANLARI ELİMİZİN TERSİYLE İTELİM'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajının açık olduğunu belirten Yönter, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu mesajın üzerine bir şey söylemek hem doğru değil hem de nafile. Sözün sahibi liderimiz, iradenin sahibi liderimiz. Biz, Üsküdar'da Naim başkandan ve ekibinden razıyız. Başarılı çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz, her fırsatta Üsküdar'a gelmeye çalışıyoruz. 33 mahallenin hepsini izliyoruz. Mahalle muhtarlarımızla temas ve diyalog kuruyoruz. Üsküdar'ımızın sorunlarıyla imkanlarımız nispetinde ilgileniyoruz. Ancak 3 milletvekiliydik, 2'ye düştük. Biz ne yaptık da 3'ten 2'ye düştük? Bunu sormanız ve sorgulamanız lazım. Vakit kaybedecek halimiz yok. Dedikoduyla, fitneyle gönülleri yıkanları elimizin tersiyle itelim. Ne yapalım? Fitne, gıybet bizden uzak dursun. Birlik, beraberlik ve kardeşlik öne çıksın, milliyetçi, ülkücü hareketin önünü bir meşale gibi aydınlatsın. Biz şeytani planlarla olamayız, biz rahmani duruşla beraberiz."

'KIRGINLIKLARI TELAFİ EDECEĞİZ'

Bundan sonra Üsküdar'a daha da dikkat edeceklerinin altını çizen Yönter, "Kırgınlıklar varsa onları telafi edeceğiz, tek nefes, tek yürek olacağız. Bu dava bizim, bu dava Türklüğün, bu dava Türk-İslam ruhunun son umudu. Biz yıkılırsak Türkiye yıkılır, gerçekten durum bu. Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi, yeni yüzyıla Türk mührünü vurmanın peşinde. Hevesimizi, heyecanımızı kaybedemeyiz. Heyecanı küçük, davası büyük insanlar olamayız. Hem heyecanımız hem de davamız büyük olacak" dedi.

'GIPTA İLE BAKILAN BİR LİDERİMİZ VAR, HER ZAMAN HAKLI ÇIKTI'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "her zaman haklı çıkan bir liderler" olduğunu söyleyen Yönter, "Gıpta ile bakılan bir liderimiz var, hep haklı çıktı. Ömrünü, davası, ülkesi ve milletine adadı. Adeta tek yürek oldu, tek ses oldu, tek nefes oldu. Hilalimiz, sancağımız, binlerce şehidimiz ve gazilerimiz yanımızda. Hem bu dünyada hem de mahkeme-i kübrada bunun hesabı var. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Kongremiz hayırlı olsun" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)