MHP’li ilçe başkanından gazeteciye tehdit: Nefes alamayacaksın

MHP Çan İlçe Başkanı Halil Turhan, gazeteci Muhammed Yavaş’ı arayarak tehdit etti. Yavaş, "Başıma gelecek en ufak olayın sorumlusu sayın başkandır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

Seçkin Sağlam

ÇANAKKALE- Gazeteci Muhammed Yavaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çan İlçe Başkanı Halil Turhan tarafından tehdit edildiğini açıkladı. Kendisine karşı hakaretler ve küfürler eden Turhan’ın, “Seni Çan’da gezdirmem, nefes alamazsın” dediğini aktaran Yavaş, “MHP ile ilgili yaptığım bir haberden dolayı MHP Çan İlçe Başkanı Halil Turhan, beni arayarak şahsıma küfür etti, beni Çan'da gezdirmeyeceğini, haddimi aştığımı, bu saatten sonra Çan'da nefes alamayacağımı söyleyerek tehditler savurdu” dedi.

'CAN GÜVENLİĞİM YOK'

Çan ilçesi dışında ve özel bir şirkette çalışmaya devam ettiğini ve bayramda Çan’a gideceğini söyleyen Yavaş, kendisine haber yollanarak “Çan’a gelme” dendiğini aktardı.

“Yürürken bile arkamı kontrol edecekmişim, nereye gidersem gideyim kendime dikkat edecekmişim” diyen Yavaş, can güvenliğinin kalmadığını söyledi. Gazeteci, başına gelecek herhangi bir olayın sorumlusunun Çan İlçe Başkanı Halil Turhan olduğunu ifade etti. Yavaş, “Tüm adli makamlara konuyu intikal ettirerek yasal hakkımı kullanacağımdan da kimsenin şüphesi olmasın”  ifadelerini kullandı. (DUVAR)

 

Etiketler Çan Gazeteci tehdit