MHP’de il başkanı istifa etti: 'Kırgınım'

Milletvekili aday adaylık sürecinde MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile ters düştüğü belirtilen Mehmet Kocacan il başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

AFYONKARAHİSAR - MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, milletvekilliği aday belirleme konusunda parti tabanının görüşünün dikkate alınmadığını söyleyerek istifa ettiğini duyurdu.

2018 yılından bugüne kadar MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı yapan Kocacan, 2018 Genel Seçimleri'nde MHP'nin Afyon'dan bir milletvekili kazandığını hatırlattı. 2019 Yerel Seçimleri'nde 17 belediye başkanlığı kazandıklarını söyleyen il başkanı, kentin milletvekili Mehmet Taytak ile ters düştüklerini ve Taytak'ın 'parti içerisinde ve teşkilatlarda huzursuzluk çıkardığını' söyledi.

Kocacan, "28. Dönem milletvekilliği adaylığı konusunda teşkilatımızın genelinden oluşan, dillendirilen görüşleri üst makamlara bildirmemize rağmen Afyonkarahisar teşkilatının ve parti tabanın görüşü dikkate alınmadığını üzülerek görmüş olduk. Her şey telafi edilebilir yalnız insanın gönlü kırıldığı zaman bir daha telafisi mümkün olmuyor. Afyon il başkanı olarak kırgınım" dedi ve istifa etti.

 

Etiketler mhp afyonkarahisar