MHP gazeteci Ebru Baki'yi hedef aldı: Kudurdunuz değil mi?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, gazeteci Ebru Baki'ye sosyal medya üzerinden hakaretlerde bulundu

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP'nin hazırladığı anayasa taslağını, Habertürk canlı yayınında konuklarıyla değerlendiren gazeteci Ebru Baki, MHP tarafından hedef alındı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter, Twitter hesabından Baki'ye ve programdaki konuklarına ağır hakaretlerde bulundu.

Yönter'in paylaştığı iki tweet şöyle:

1)- Habertürk’te art niyetli Ebru Baki’ye konuk olan Kemal Öztürk, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ile Gülfem Saydam Sanver’in Genel Başkanımızın 100 maddelik anayasa önerisini karalama çabaları edepsizlik ve terbiyesizliktir. Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi?

2)- Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir...Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur... Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun!

GAZETECİLER SALDIRIYA UĞRUYOR

Türkiye'de özellikle son iki yıldır gazeteciler sosyal medya üzerinden hedef gösterildikten sonra saldırılara uğrarken, saldırganlar ise dışarıda gezmeye devam ediyor. Son olarak gazeteci Levent Gültekin'e saldırı olayında MOBESE görüntülerine rağmen polis, yaklaşık 25 kişilik saldırgan grubun kimliğini 'tespit edememişti. (HABER MERKEZİ)