MHP: 2023 seçimlerine hazır ve nazırız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin 2023 seçimlerine MHP “hazır ve nazır” olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

 

ANKARA- MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin bölge istişare toplantılarının sona ermesinin ardından açıklama yaptı. MHP’nin 2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı, genel ve yerel seçimler için yoğun bir çalışma sürecine girdiğini ifade eden Yalçın, “2023 seçimlerine hazır ve nazırız” dedi.

İSTİŞARE TOPLANTILARI DOKUZ AYRI İLDE DÜZENLENDİ

MHP’nin dokuz ayrı ilde gerçekleştirdiği bölge istişare toplantılarının ardından açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Bursa, Manisa, Erzincan, Konya, Gaziantep, Amasya, İstanbul, Kayseri ve Ankara'da düzenlenen toplantılara dair, “Her biri büyük coşku ile heyecan içinde yapılan, aynı zamanda teşkilatlarımızın disiplin ve dinamizmini ortaya koyan bu toplantılar, bundan sonraki dönemde atılacak adımlara da ivme kazandırmıştır” dedi.

Açıklamasında, “Toplantılar vesilesiyle ortaya çıkan sinerjinin bütün vatan sathına yayılması için, arkadaşlarımızın gereken performansı göstermeye önceki dönemlerden daha arzulu oldukları gözlemlenmiştir” diyen Yalçın şöyle devam etti: 

DOYURUCU OLDU: Bölge istişare toplantıları sırasında; Türkiye’nin çeşitli meseleleri hakkında partimizce ortaya onan isabetli tespitler kamuoyuyla paylaşılmış ve neticede, MHP’nin takip ettiği politikaların milletimiz nezdinde anlamlı bir karşılığının olduğu bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Cumhur İttifakı karşısındaki çok başlı muhalefetin kendine bir cumhurbaşkanı adayı belirlemekte bile zorlandığı, alternatif siyaset üretemediği bir dönemde MHP’nin ortaya koyduğu misyon ve vizyon; hem ittifakın gelecekte yapacağı hamleler hem de partimizin kendi programı açısından doyurucu olmuştur.

MHP HAZIR VE NAZIR: Bölge istişare toplantıları; MHP’nin 2023 ve sonrası için belirlediği stratejik hedeflere ulaşmak üzere emin adımlarla yürüdüğünü ve teşkilatlarımızın, 2023 yılında gerçekleştirilecek seçimler için -Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde- şimdiden hazır ve nazır olduğunu otaya koymuştur. (DUVAR)