Mezarlıkta anne ve 2 kızını öldüren Şemsettin Erkuvan'a 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis

Adana'da anne Şenay ve kızları Güldane ile Gaye Gerçek'i mezarlıkta başlarından vurarak öldüren tutuklu sanık Şemsettin Erkuvan, 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı.

Mezarlıkta anne ve 2 kızını öldüren Şemsettin Erkuvan'a 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis
Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana 10’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Şemsettin Erkuvan, cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katıldı. Duruşmada, müşteki E.G., G.G. ile taraf avukatları da hazır bulundu.

Mahkeme heyeti, karar için Erkuvan’a son savunmasını sordu. Olayı kasıtlı olarak yapmadığını belirten Erkuvan, “Onları görünce ölen oğlum Muzaffer aklıma geldi ve tahrik oldum. Her şey bir anda gelişti. Vicdanınıza ve adaletinize sığınırım" diye konuştu.

Heyet, Şemsettin Erkuvan’a ‘Kadına karşı kasten öldürme’ suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Tutukluluk halinin devamına karar veren heyet, haksız tahrik indirimi uygulamadı.

 

 

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)