Metruk evde yıkım yapılırken sundurma çöktü: 2 ölü

Kocaeli Derince'de tek katlı metruk evin yıkım çalışması sırasında çöken sundurmanın altında kalan iki kişi yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Kocaeli'nin Derince ilçesin Dumlupınar Mahallesi'ndeki tek katlı metruk evin yıkımı için yapılan çalışma sırasında sundurma çöktü. Metin Akkaya ve Ömer Faruk Yıldız, sundurmanın altında kaldı. DHA'nın haberine göre idğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından göçük altından yaralı çıkarılan 2 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak Akkaya ve Yıldız kurtarılamadı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bölgeye gittikten sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Binanın yıkılarak yerine yenisinin yapılmak istendiği anlaşılmış. Çökme neticesinde talihsiz bir kaza yaşanmış ve 2 kardeşimiz kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmiştir. Şu anda ekiplerimiz olay yerinde gereken çalışmaları yapılıyor. Olayın sebepleriyle ilgili detaylı bir çalışma yapılacak. İhmali olanlar hakkında gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Bayram öncesi hepimize geçmiş olsun." (HABER MERKEZİ)