Meteoroloji'den 11 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Trabzon, Rize, Artvin, Kütahya, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Eskişehir ve Afyonkarahisar için kuvvetli, gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), son paylaştığı uyarısında 11 il için kuvvetli, gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

MGM'den yapılan açıklamada, bu gece saatlerinden yarın akşam saatlerine kadar Trabzon'un doğusu, Rize il geneli ve Artvin'in kıyı ilçelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor. 

Doğu Karadeniz'de yer alan illerin dışında; Kütahya, Uşak ve Balıkesir çevreleri ile Manisa'nın kuzeydoğusu, Bursa'nın güneyi ve Çanakkale'nin doğusunda, akşam saatlerinden itibarense Afyonkarahisar'ın kuzeyi ile Eskişehir çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor. 

Yapılan açıklamada; ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. (HABER MERKEZİ)