Mesut Özil: Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynarım

Arsenal'dan ayrılma hazırlıkları yapan yıldız futbolcu Mesut Özil, adeta dedikoduları doğruladı: Almanya'da Fenerbahçe taraftarı olarak büyüdüm. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü. Türkiye'ye gitmem söz konusu olursa sadece Fenerbahçe'ye giderim.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İngiliz ekibi Arsenal'le yollarını ayırması beklenen futbolcu Mesut Özil, kariyerine Fenerbahçe’de devam edeceği iddialarına ilişkin konuştu. Twitter’da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Özil, "Futbolculuk kariyerime son vermeden önce Türkiye ve ABD'de forma giymek istiyorum. Türkiye'ye gitmem söz konusu olursa sadece Fenerbahçe'ye giderim" dedi.

Almanya'daki her Türk taraftarın ülkesinden bir takımı destekleyerek büyüdüğünü kaydeden Mesut, "Almanya'da Fenerbahçe taraftarı olarak büyüdüm. Fenerbahçe, İspanya'daki Real Madrid gibi, Türkiye'nin en büyük kulübü" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da en sevdiği yerin neresi olduğuna yönelik soruya "Kadıköy" yanıtını veren 32 yaşındaki yıldız futbolcu Arsenal’e ilişkin ise şunları söyledi: "Şu ana kadar birçok iniş çıkış yaşasam da Arsenal'a transfer olmaktan asla pişmanlık duymadım. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle lige verilen araya kadar oynadığım son birkaç maç, benim için iyi geçmişti. Her şey pozitif ilerliyordu ama aradan sonra maalesef durumlar değişti." (AA)