Mesut Özil Formula 1 için Monako'da

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın bugün Monako'da gerçekleştirilen yarışında Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil de vardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'nin kadro dışı bırakılan futbolcusu Mesut Özil, Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 7. ayağı olan Monako Grand Prix'sinde görüntülendi. Özil'in fotoğrafı Formula 1'in resmi hesabından paylaşıldı.

Monte Carlo sokaklarında oluşturulan 3,3 kilometrelik pistte bugün gerçekleştirilen Monako Grand Prix'sinde Mesut Özil görüntülendi. Aralarında Mesut Özil'in de olduğu tanınımış isimlerin paylaşıldığı gönderi, Formula 1'in resmi hesabından "Şatafat, cazibe ve ihtişam. Monaco gibisi yok" yorumuyla paylaşıldı. Yarışa katılan isimler arasında Zinedine Zidane, Kit Harington, Heidi Klum, Chris Gayle gibi isimler de vardı.

Kullanıcılar, Mesut Özil'i Ferrari takımının kurucusu Enzo Ferrari'ye benzeten yorumlarda bulundu.

Mesut Özil de kendi hesabından, "İzlemek için harika bir yarıştı. Bu muhteşem deneyim için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Yarış yağmur sebebiyle 1 saat 5 dakika sonra başlatılırken, Red Bull takımının Meksikalı pilotu Sergio Perez birinci oldu. Yarışa pole pozisyonundan başlayan Monakolu Ferrari sürücüsü Charles Leclerc, bitiş çizgisini dördüncü geçti. Puanını 125'e çıkaran pilotlar klasmanı lideri Max Verstappen, en yakın takipçisi Leclerc ile arasındaki farkı 9 puana yükseltti. (HABER MERKEZİ)