Merve Boluğur, setlere ara verme nedenini açıkladı: Doyuma ulaştım

Merve Boluğur, yeniden ekranlara döneceğini duyurdu. Setlere ara vermesi hakkında da konuşan Boluğur, "Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncu Merve Boluğur, setlere ara verme nedenini açıkladı. Sektörün kendisini tatmin etmediğini belirten Boluğur, "Kendi hayatımı yaşamak, biraz uzak kalmak istedim. Doyuma ulaştım" ifadelerini kullandı.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre, Etiler'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boluğur, yeniden ekranlara döneceğini söyledi. Proje görüşmelerinin devam ettiğini belirten Boluğur, "Sektör beni biraz tatmin etmedi. Çok erken yaşta sektöre başladım. Biraz yorucu bir tempo oldu. Tekrar dönünce özlem duygusu çok ağır bastı. O yüzden döndüğüm için kendimi iyi hissediyorum" diye konuştu.

'SETLER İNANILMAZ SAATLER ALIYORDU'

Sektöre biraz ara vermesi hakkında da konuşan oyuncu, "17 yaşında başladım. Benim gibi erken yaşta başlayan çok az oyuncu var. Genellikle geç yaşlarda başlanıyor. Çok erken yaşta birçok şeyi yaşadığım için tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyebilirim. O yüzden de biraz uzak kalmak istedim. Çok güzel rollerde oynadım, çok güzel projelerde yer aldım. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim. Evde kitap okuyacak vakit bulamıyordum. Setler inanılmaz saatler alıyordu" ifadelerini kullandı.

Boluğur, son dönemle takip ettiği projelerin olup olmadığı sorulması üzerine ise, "Çok fazla dizi izlemiyorum. Daha çok eski döneme ait filmleri izliyorum. Korku filmlerini çok severim. Özellikle vampir türü" dedi.

Etiketler Merve Boluğur Set dizi