Mert Günok'ta ön çapraz bağ ve menisküs yaralanması tespit edildi

Giresunspor maçında sakatlanan Beşiktaş kalecisi Mert Günok'un sol diz ön çapraz bağ ve menisküsünün yaralandığı belirlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Jimnastik Kulübü, dün oynanan GZT Giresunspor maçında sakatlanan kalecileri Mert Günok'un sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Oyunu sedyeyle terk eden Günok'la ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızın GZT Giresunspor ile Vodafone Park'ta oynadığı müsabakada, sol dizinde meydana gelen rotasyonel yaralanma sonrası oyuna devam edemeyen kalecimiz Mert Günok'un MR görüntülemesinde, sol diz ön çapraz bağ ve menisküs yaralanması saptanmış olup oyuncumuzun tedavi sürecine sağlık ekibimizce başlanmıştır. Mert Günok’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz" denildi.

Süper Lig'in 14'üncü haftasında Beşiktaş, GZT Giresunspor'ı konuk etmişti. 4-0 galip olan Giresunspor, son golünü kaleci Günok'un sakalığı sırasında atmıştı. Kaleci Günok, Beşiktaş ceza sahasına gönderilen topu kontrol etmek için geri geri giderken bir anda yerde kamıştı. Günok bu golün ardından sedyeyle oyun alanını terk etmişti.

Beşiktaş kalecisinin sakatlandığı sırada attıkları golün yanlış olduğunu söyleyen Giresunspor Teknik Direktörü Keleş, “Yanlış buluyorum. O golün atılmasını istemezdim” dedi.(HABER MERKEZİ)