Memleket Partisi Trabzon: Erdoğan'ı destekleyeceğiz

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin seçime 4 gün kala adaylıktan çekilmesi üzerine Memleket Partisi Trabzon İl Teşkilatı, yaptığı açıklama ile Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

TRABZON - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin seçime kısa bir süre kala adaylıktan çekildiğini açıklaması üzerine partinin Trabzon örgütü de kararını açıkladı.

Memleket Partisi Trabzon 1'inci sıra Milletvekili Adayı Erkan Armutçu, bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı basın açıklamasında cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını bildirdi.

"MİLLET İTTİFAKI'NA DESTEĞİMİZ OLMAYACAK"

Pazar günü gerçekleşecek seçimde, halkın vereceği karara tüm ülkenin saygı duyması gerektiğini belirten Armutçu, şu ifadeleri kullandı: "45 gündür üzerimize oynanan oyunlar, FETÖ ve PKK bağlantılı kumpaslar, sözde demokrat olan Millet İttifakı'ndan kaynaklı olduğunu bütün halkımız biliyor. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce, bu sebeplerden dolayı üzülerek adaylıktan çekilmiştir. Biz Trabzon il ve ilçe teşkilatları olarak Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık.

Bizi 45 günden beri karalayan Millet İttifakı'na bir desteğimiz olmayacak. Zaten Millet İttifakı, PKK'nın siyasi uzantılarıyla iş birliği halindedir. Hiçbir cumhurbaşkanı yoktur ki, 300 milyar dolar borç ile ülkeyi yönetebilsin."