Melisa Döngel'i yoğun bir yaz bekliyor: 4 proje ve ABD turnesi

Oyuncu Melisa Döngel, yaz mevsimini çok yoğun geçirecek. Döngel, yaz mevsimi boyunca 3 film ve 1 dizi dışında, ABD'de turneye çıkacak.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Kirli Sepeti" dizisinde 'Aylin' karakterine hayat veren oyuncu Melisa Döngel'in yaz mevsimindeki programıyla ilgili detaylar netleşmeye başladı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Karga Seven imzalı "Sorgu Odası" dizisinde Hazal Kaya'nın kız kardeşini canlandıracak olan Döngel, yaz boyunca çekeceği 3 filmin yanı sıra bir de ABD turnesine çıkacak. 

Döngel, çekeceği 3 filmden ilki olan "Güzel" adlı filminde 'Hare' karakterini canlandıracak. Kapadokya'da çekilecek olan "Güzel", 'Hare' ve 'Güzel' adlı iki atın hikayesini anlatacak. Döngel'in yer alacağı diğer 2 filmin detayları ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Döngel, çekeceği 3 film ve 1 dizinin yanı sıra “Kirli Sepeti” dizisindeki partneri Halil İbrahim Ceyhan’la temmuz ayında ABD turnesine çıkacak. İkili, ABD'nin New Jersey, New York, Washington, Miami ve Boston kentlerinde hayranlarıyla bir araya gelecek. 

 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)