Melih Bulu görevden alındığına inanmadı, 'yalan haber' dedi

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğü görevinden alınan Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayınlanan karara önce inanmadı daha sonra paylaşımını silip Erdoğan fotoğrafı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Prof. Dr. Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla haberin 'daha öncekiler gibi asılsız' olduğunu iddia etti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından 195 gün önce Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Melih Bulu, bu gece Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle görevden alındı. Bulu'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşım, görevden alınmadan önce kendisine haber dahi verilmediğini ortaya koydu.

Kararın Resmi Gazete'de yayınlanması sonrası sosyal medyadan yapılan paylaşımlara tepki gösteren Melih Bulu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, haberin 'yalan' olduğunu öne sürdü. Daha önce hakkında çıkan istifa haberine ilişkin yaptığı açıklamaya atıf yaparak, "Hakkımda şu an Twitter gündeminde olan konuya cevabım yine eskiden çıkan asılsız haberle aynıdır; Peki bundan şeyin haberi var mı? Mesela benim:)" diye yazdı.

Melih Bulu bu paylaşımını kısa bir süre sonra sildi.

Prof. Bulu, kararı yalanladığı paylaşımını sildikten bir süre sonra, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını paylaştı. 

 


 Bulu sosyal medya hesabından "rektör" ünvanını da saat 9.30 itibariyle silmedi. (HABER MERKEZİ)