Melek Mosso: Belki de Mersin’e gelin gelirim

Şarkıcı Melek Mosso, Mersin Mezitli Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçede konser verdi.

Melek Mosso
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mersin Mezitli Belediyesi, şarkıcı Melek Mosso’yu 20. Uluslararası Müzik Festivali kapsamında ağırladı. Şarkılarını Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatro'yu dolduran müzikseverlerle birlikte seslendiren Melek Mosso'ya çiçek veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli'de kadınların sesinin daha güçlü çıktığına vurgu yaparak, "Türkiye'nin geleceği; sesi daha gür çıkan kadınlarla emin ellerde" dedi.

Melek Mosso, binlerce Mersinlinin katıldığı konserde, 2 saat sahnede kalarak şarkılarını seslendirdi.

Konser sonrası kulise geçen şarkıcı, yoğun ısrar üzerine bir kez daha sahneye çıkarak İzmir Marşı'nı seslendirdi.

ANKA'daki habere göre son dönemde konserlerinin iptal edilmesiyle gündeme gelen Melek Mosso, 4 yıl önce mesleğinin ilk basamaklarını çıkarken Mezitli Belediyesi'nin konuğu olarak geldiğini hatırlatarak, “Muhteşem bir seyirciye çok güzel bir konser vermiştim. O günü hiç unutamıyorum. O yüzden kendimi bir Mezitlili olarak görüyorum. Bugün daha kalabalık bir kitleyi görmek kendimi çok özel hissetmemi sağladı. Belki de Mersin’e gelin gelirim” dedi.

Başkan Tarhan ise “Hiç kimsenin bize ders vermeye hakkı yok. Hele ahlak dersi vermeye hiç hakkı yok. En büyük dersi halk vermektedir. Sizler bu Amfi Tiyatroyu doldurarak en büyük dersi verdiniz” diye konuştu.

Başkan Tarhan, tüm Mersinlileri 24-25 ve 26 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleşecek ve Funda Arar ve Emircan İğrek konserlerinin yanı sıra Yıldırım Mayruk, Barbaros Şansal defilesinin de yer alacağı 10. Soli Güneş Festivali'ne davet etti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)