Mehmet Şimşek'ten Dubai'ye yerleştiği iddialarına yanıt: Ankara'dayım, mide ülseri dışında rahatsızlığım yok

Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek, "Dubai’ye yerleştiğime ve ciddi bir hastalığım olduğuna dair haberler gerçeği yansıtmıyor. Ankara'da yaşıyoruz. Mide ülseri dışında önemli rahatsızlığım yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birkaç kez görüşen, yeni dönemde ekonomide aktif rol oynamasını istediği eski Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, sağlık sorunları olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Şimşek, açıklamasında "Dubai’ye yerleştiğime dair haberler gerçeği yansıtmıyor. Ailecek Ankara’da yaşıyoruz. Ayrıca ciddi bir hastalığımın olduğuna dair haberler de gerçeği yansıtmıyor. Allah’a çok şükür mide ülseri dışında önemli bir rahatsızlığım yok" dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın iddialarının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Şimşek, paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Dubai’ye yerleştiğime dair haberler gerçeği yansıtmıyor. Ailecek Ankara’da yaşıyoruz. Yoğun işlerim için dünyanın dört bir köşesine (özellikle Londra, Paris, New York, Dubai ve Doha’ya) çok sık seyahatlerim oluyor. Ayrıca ciddi bir hastalığımın olduğuna dair haberler de gerçeği yansıtmıyor. Allah’a çok şükür mide ülseri dışında önemli bir rahatsızlığım yok. Saygılarımla…" (HABER MERKEZİ)