Mehmet Boynukalın kadının adını silerek kutlama yaptı

Ayasofya Baş İmamı Mehmet Boynukalın, İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılmasını İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un #GüçlüKadınGüçlüTürkiye" etiketini değiştirerek kutladı: "Haklı ve güçlü insan=Haklı ve güçlü Türkiye."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kadın cinayetlerini medyanın abarttığını öne süren ve 'Kadın, erkeğe düşman edilmeye çalışılıyor' diyen Ayasofya Baş İmamı Mehmet Boynukalın, İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararını Twitter hesabından kutladı. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sözleşmenin kaldırılmasının önce Akşam gazetesinin internet sitesine verdiği röportajda "Güçlü Kadın ve Güçlü Aile, Büyük Türkiye İçin Vazgeçilmezdir, Kadınların Sorunlarını Çözecek Çalışmalar Hükümetimizin Ana Gündemi Olmaya Devam Ediyor" dedi. Altun'un açıklamasının ardından sosyal medyada "#GüçlüKadınGüçlüTürkiye" etiketi açıldı. 

Boynukalın, ise İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılmasını ise etiketten kadının adını silerek kutladı: “İstanbul sözleşmesi kaldırılmış. Hamdolsun. Allah razı olsun. Haklı ve güçlü insan = Haklı ve güçlü Türkiye.” (HABER MERKEZİ)