Mehmet Ağar: Cezaevine helikopter pistini ben değil, MHP Aydın İl Başkanı yaptırdı

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, cezaevinde helikopter pisti yaptırdığı iddiasını yalanlayarak, "Onu yaptıran o dönem ki Nazilli Belediye reisidir. Bugün de MHP Aydın İl Başkanıdır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski İçişleri bakanı Mehmet Ağar, Sedat Peker'in çektiği videolarda kendisi hakkında söyledikleri ve iş insanı Mübariz Mansimov'la arasında geçenlere yönelik iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Oda TV'nin haberine göre Azeri gazeteci Eynulla Fatullayev’e konuşan Ağar, “İyi kötü bir ekmek tuz yemişiz biz böyle bir kahpelik yapmayız. Kimsenin arkasından da konuşmayız. Konuştuklarının hepsi yalandır aşağı yukarı” dedi.

'BİZİM MESELELERİMİZ DEVLETİN MESELELERİDİR'

Ağar, şunları söyledi:

“Bir tanesine cevap vereyim. Diğerlerini ciddiye bile almıyorum. Ben cezaevinde yatarken cezaevine helikopter pisti yaptırdığımı söyledi. Onu yaptıran o dönem ki Nazilli Belediye reisidir. Bugün de MHP Aydın İl Başkanıdır. Hangi bir yalanını söyleyeyim çok. Onun için bana yakışmaz. Çünkü onun düştüğü seviyeye düşmek bizim işimiz değil. Kendi kendine konuşuyor. Bizim meselelerimiz ciddi meselelerdir. Devletin meseleleridir. Milletin meseleleridir. Boş boş şeyler konuşuyor." (HABER MERKEZİ)