Meclis'ten ortak karar: Genel Kurul kapandı

Meclis Genel Kurulu, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in rahatsızlığının ardından ortak kararla kapandı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in Meclis Genel Kurulu’nda konuşmasının ardından kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılması üzerine Meclis Genel Kurulu, çalışmalarına yarın devam etmek üzere kapandı.

Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Bitmez'i tüm siyasi partilerin temsilcileriyle birlikte ziyaret ettiklerini, durumu hakkında bilgi aldıklarını aktardı.

Bitmez'in kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanede olduğunu, anjiyo işlemi gerçekleştirildiği ve şu an yoğun bakımda olduğu bilgisini veren Karaca, Saadet Partisi ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

YARIN TEKRAR AÇILACAK

Siyasi partilerin grup başkanvekillerinin de de geçmiş olsun dileklerini iletmesinin ardından Meclis Genel Kurulu 13 Aralık'ta çalışmalara devam etmek üzere kapatıldı.

Bugün yapılamayan Adalet ve Dışişleri bakanlıkları ile TBMM'nin bütçe görüşmeleri 21 Aralık'a ertelendi. 21 Aralık'taki Cumhurbaşkanlığı bütçesi de bir sonraki güne kaydırıldı. (DUVAR)