Mbappe: PSG'den ayrılmak istediğimi temmuzda söylemiştim

Dünya futbolunun en iyileri arasında gösterilen Kylian Mbappe RMC'ye konuştu. Real Madrid'in transfer etmeye çalıştığı Mbappe "Geçen temmuz sonu takımdan ayrılmak istediğimi söyledim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giyen Kylian Mbappe, geçen temmuz ayında takımdan ayrılmak istediğini yönetime ilettiğini söyledi.

Yaz transfer döneminde kadrosuna Lionel Messi'yi katan PSG'de Mbappe için İspanya'nın Real Madrid takımı girişimde bulunmuştu. RMC Sport televizyon kanalına konuşan Fransalı oyuncu, transferinden kulübünün bonservis almasını istediğini aktardı.

22 yaşındaki futbolcu, "PSG, bana çok katkıda bulundu. Burada geçirdiğim 4 yılda her zaman mutlu oldum ve hala öyleyim. Kulübüme, (gitmemi istemiyorsanız, kalırım) dedim" diye konuştu. Mbappe, sözleşmesinin uzatılması için PSG'nin yaptığı teklifleri reddettiği ve sportif direktör Leonardo de Araujo ile konuşmak istemediği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulüpten ayrılmak istediğini PSG'ye erken söylediğini ifade eden Mbappe, "Geçen temmuz sonu takımdan ayrılmak istediğimi söyledim." dedi.

PSG Sportif Direktörü Leonardo de Araujo, ağustos ayında yaptığı açıklamada, Mbappe'nin transferi için Real Madrid'in 160 milyon avroluk teklifini reddettiklerini açıklamıştı.

Mbappe'nin PSG ile olan sözleşmesi 2022 Haziran ayında sona eriyor. (AA)