Maxïmo Park’tan yeni EP: 'By The Riverside'

İngiliz rock grubu Maxïmo Park, bu yılın ikinci EP’si 'By The Riverside’ı yayınladı. EP, grubun canlı performanslarından oluşuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2021 yılında yeni albümleri 'Nature Always Wins'i ve EP albümleri 'Live From The Coast’ı yayınlayan Maxïmo Park, bu yıla bir EP albüm daha sığdırdı. PIAS etiketiyle yayınlanan 'By The Riverside', bir önceki EP albüm gibi grubun eski ve yeni şarkılarının canlı kaydedilmiş versiyonlarından oluşuyor. Newcastle’da The Riverside adlı bir mekanda kaydedilen albümde beş şarkı yer alıyor.

 “Şubat ayında çıkan 'Nature Always Wins’i kutlamak için Newcastle’ın ünlü Quayside’ında bulunan The Riverside’dan, canlı bir konser yayınladık,” diyen şarkıcı Paul Smith yeni EP’yi şu sözlerle açıklıyor: “Seçtiğimiz melodilerde duyabileceğiniz gibi, boş olan mekanı kendi doğal enerjimiz ve tutkumuzla ısıtmaya çalıştık.” EP’nin öne çıkan şarkısı 'Versions of You', şarkıcının kızından esinlenerek yazılmış. Şarkı geçtiğimiz yıl olan bitenlerin etkilerini de içeriyor.

2000 yılında kurulan 'indie-rock' grubu Maxïmo Park'ın Kasım 2021’de gerçekleşecek olan Birleşik Krallık turnesinin biletleri ise şimdiden tükenmiş durumda. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)