Masumiyet final yapıyor

Kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Hülya Avşar gibi isimlerin yer aldığı Masumiyet dizisi final yapma kararı aldı. Dizi, 13. bölümde ekranlara veda edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - FOX TV'nin Gold Film imzalı dizisi Masumiyet için final kararı alındı. Geçtiğimiz haftalarda alınan final kararının ardından yayın günü değiştirilen dizi, yeni gününde de reytinglerde beklentilerin altında kaldı.

Dizinin yapımcısı Gold Film, Masumiyet'in final yapacağı tarihi sosyal medyadan, "Kanalla birlikte aldığımız ortak karar doğrultusunda Masumiyet dizimiz 24 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan fınal bölümüyle ekrana veda edecektir. Bugüne dek sizlerden gördüğümüz destek ve ilgi için teşekkür ederiz. Yeni projelerde buluşmak üzere..." açıklamasıyla duyurdu. 

Dizi için daha önce 13. bölümde final kararı alınmış ancak ardından dizinin gün değişikliği ile yayın hayatına devam etmesi planlanmıştı. Yayın günü çarşamba gününden pazartesi gününe alınan dizi, düşük reytingleri nedeniyle 13. bölümün ardından ekranlara veda edecek.

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı “Masumiyet”in kadrosunda başrollerde yer alan başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın yanı sıra ayrıca Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Gidişoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi isimler yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)