Marvel'ın 'kötü' görsel efektlerden sorumlu başkanı Victoria Alonso görevi bıraktı

Marvel Sinematik Evreni'nin Dördüncü Evresinde görsel efekt başkanlığını üstelenen Victoria Alonso, görevine veda etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marvel Studios’da 2005’ten beri rol alan ve 2021’den bu yana Post Prodüksiyon, Görsel Efekt ve Animasyon bölümlerinin başkanlığını üstlenen Victoria Alonso görevine veda etti. 2005 yılında Görsel Efektler ve Post Prodüksiyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Marvel’a dahil olan Victoria Alonso, "Iron Man", "Iron Man 2", "Thor", "Captain America: The First Avenger" gibi yapımlarda büyük görevler üstlenmişti.

WebTekno'nun aktardığı habere göre, Vulture’dan Chris Lee, Alonso’nun ayrılığı üzerine birkaç görsel efekt çalışanlarıyla konuştu. Çalışanların iddiasına göre, Marvel’daki toksik çalışma ortamı, Victoria Alonso’dan kaynaklanıyordu. 

'ALONSO'DAN HERKES KORKUYORDU'

Çalışanlar, her bir sahneye ve görsel efekte Kevin Feige ile karar veren Alonso’dan herkesin korktuğunu da söyleyerek bunun gerekçesini de, “Senden hoşlanıyorsa, iş bulacaksın ve sektörde yükseleceksin. Onu herhangi bir şekilde kızdırırsan, donup kalırsın" diyerek açıkladı. 

Alonso’nun yerine gelecek isim henüz paylaşılmadı.

Marvel Sinematik Evreni, 2021 yılında Dördüncü Evre’ye giriş yaptı. Fakat bu evreyle birlikte Marvel izleyicileri için gözle görülür değişiklikler ortaya çıktı. Filmlerde ve dizilerde yer alan görsel efektler hayran yapımı sahnelerin kalitesinden geride kalmaya başladı.