Martin Scorsese imzalı 'Killers of the Flower Moon', 2023'e ertelendi

Martin Scorsese'nin yeni filmi "Killers of the Flower Moon"un vizyon tarihi 2023'e ertelendi. Film, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşunu konu ediyor. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Martin Scorsese'nin 2022'nin sonlarında yayınlanması beklenen yeni filmi "Killers of the Flower Moon", 2023'e ertelendi. Filmin dünya prömiyerinin 2023'te Cannes ya da Venedik gibi büyük bir film festivalinde yapılması planlanıyor. 

"Killers of the Flower Moon", Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşunu konu ediyor. Filmin kaba kurgusu geçtiğimiz hafta Paramount ve Apple bağlantılı az sayıda kişi için özel bir gösterimle ilk kez izleyicilerle buluştu. Gösterimin ardından olumlu yorumlar alan filmde Leonardo DiCaprio, Jesse Plemons ve Lily Gladstone'un performanslarının çok başarılı olduğu ve 3 oyuncunun da Oscar'a aday gösterilebileceği yorumu yapıldı.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, Apple'ın Will Smith başrollü "Emancipation" filmi için olan 2022 ödül sezonu planları geçtiğimiz Oscar törenindeki tokat olayının ardından bozuldu. Bu nedenle "Killers of the Flower Moon" filmi öne alındı. 200 milyon dolarlık dram filminin çekimleri geçen yıl Eylül ayında tamamlandı ancak 'zorlu ve uzun' kurgu süreçleriyle bilinen Scorsese'nin filmi bu yıl içinde tamamlamasının mümkün olmadığı belirtildi.