Marmaris Belediye Başkanı'ndan 'geçmiş olsun' ziyareti: İyi ki varsın Hüseyin

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yangın söndürme çalışmaları sırasında üzerine ağaç devrilen Hüseyin Deveci’yi ziyaret etti. Oktay, “İyi ki varsın Hüseyin" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris’teki yangın söndürme çalışmaları sırasında üzerine ağaç devrilen Hüseyin Deveci’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Marmaris’te, sekiz günde kontrol altına alınabilen yangında bölgede siviller alevlerin büyümemesi için yoğun çalışma yürütmüştü. Yangının en yoğun olduğu yerlerden biri olan Mezargediği’nde yaşayan Hüseyin Deveci de yangını söndürmeye çalışan gönüllülerden biriydi.

Deveci, Mezargediği'nde alevlerin daha da büyümemesi için mücadele ederken kaza geçirdi. Üzerine ağaç devrilen ve kalça kemiğinde çatlaklar oluşan Hüseyin Deveci, tedavi altına alındı.

'HERKES SEFERBER OLDU'

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, evinde istirahat eden Hüseyin Deveci’yi ziyaret ederek tüm Marmaris halkının teşekkürlerini iletti.

Geçmiş olsun dileklerini ileten Oktay, şunları söyledi:

“8 gün boyunca tüm Marmaris halkı, başka illerden gelen gönüllülerimiz kendi canını bile hiçe sayarak yangını söndürmek için seferber oldu. Herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Hüseyin kardeşimiz de söndürme sırasında kaza geçirdi. Tesellimiz hayatta olması. En kısa sürede iyileşip aramıza döneceğine yürekten inanıyorum. Bir kez daha Marmaris halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum; iyi ki varsın Hüseyin.”

'ELBETTE KOŞACAKTIM'

Hüseyin Deveci de yangını söndürmek için hiç tereddüt etmeden koştuğunu belirterek, “Buralar bizim vatanımız. Elbette koşacaktım. Allah bir daha o günleri yaşatmasın ama yine olsa yine düşünmeden söndürmek için gayret gösteririm” diye konuştu. (ANKA)