Marmaris Belediye Başkanı: Gece görüşlü helikopter envanterde yokmuş

Marmaris Belediye Başkanı Oktay, yangına ilişkin yaptığı açıklamada "Dün alevlere müdahale edebilmek için bölgeye gece görüşlü helikopter desteği istemiştik. Öğrendik ki envanterde yokmuş" dedi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay (ortada) yangın söndürme çalışmalarını takip ediyor.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla'nın Marmaris ilçesinde Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkiinde dün başlayan orman yangını 24 saattir söndürülemedi.  

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, sosyal medya hesabından yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. Oktay "Zor bir gece daha bizi bekliyor. Sizlere müjdeli haberler vermek umuduyla tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum" dedi.

Başkan Oktay'ın açıklaması şöyle:

"Maalesef ki yangında 24 saat geride kaldı. Dün karanlık bastırmadan alevlere müdahale edebilmek için bölgeye gece görüşlü helikopter desteği istemiştik. Öğrendik ki envanterde yokmuş.

Bugün ise ekiplerin müdahalesine rağmen alevler rüzgârın da etkisiyle kontrol altına alınamadı. Havanın kararmasıyla çalışmalar yine karadan devam edecek. Zor bir gece daha bizi bekliyor. Sizlere müjdeli haberler vermek umuduyla tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum." 

MARMARİS BELEDİYESİ: ALEVLER ÇOĞALDI

Gece saatlerinde Marmaris Belediyesi'nin onaylı Twitter hesabından yapılan paylaşmda ise "Değirmenyanı'nda alevler çoğaldı. Hepimizi zor bir gece daha bekliyor. #MarmarisYanıyor" ifadeleri kullanıldı. 

(HABER MERKEZİ)