Marketten aldığı brokoliden yılan çıktı

İngiltere'de Neville Linton isimli bir kişinin marketten alıp buzdolabında sakladığı brokolinin içinden yılan çıktı. Linton, marketin tazminat teklifini yeterli bulmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'de bir kişinin Stourbridge'deki bir marketten aldığı brokolinin içinden yılan çıktı. Yılanlardan korktuğunu söyleyen 63 yaşındaki Neville Linton, brokoli poşedindeki yılan ile karşı karşıya kaldığı anı 'korkutucu' bir deneyim olarak nitelendirdi. 

Daily Mail'in haberine göre, haziran ayında Aldi zincir marketinden alışveriş yaparken bir poşet de brokoli aldığını anlatan Linton, brokoliyi buzdolabında sakladığını, 3 gün sonra yemek yapmak için dolaptan çıkardığında ise yılanla karşı karşıya geldiğini aktardı.

Daha sonra 'merdiven yılanı' olduğu tespit edilen ve zehirsiz olduğu ifade edilen yılanı gördüğünde 'dehşete kapıldığını' söyleyen Linton, "Oldukça korkunçtu. Aram yılanlarla iyi değildir. Neyse ki brokoliyi mutfakta öylece bırakmamışım, yoksa evin içinde gezerdi" dedi. 

ALDI TAZMİNAT TEKLİF ETTİ, LINTON KABUL ETMEDİ

Aldi, brokoliden çıkan yılan sebebiyle Linton'a tazminat teklif ederken, Linton Aldi'nin teklif ettiği tazminatın yeterli olmadığını belirterek, "Tazminat yeterince iyi değil. Yılan eve girseydi bizi çok etkilerdi. Ayrıca yılan fobim var. Yani duygusal olarak da etkilendim" dedi. 

Aldi'nin teklifi ve Linton'ın istediği miktar bilinmezken, Aldi'den bir sözcü, "Tedarikçimize daha önce hiç böylei bir şikayet yapılmamış. Tedarikçinin bu tür sorunların yaşanmasını önlemek için sağlam süreçleri var. Bu münferit olayı araştırıyoruz ve her zamanki yüksek standartlarımıza uyulmadığı için Linton'dan özür diliyoruz" açıklamasını yaptı. (DIŞ HABERLER)