Mark Eliyahu ve Cem Adrian 'Derinlerde' buluştu

Mark Eliyahu ve Cem Adrian'dan düet: 'Derinlerde' tüm dijital platformlarda yayımlandı.

Google Haberlere Abone ol

 

DUVAR - Besteci ve kamança virtüözü e ile ortak bir Türkçe şarkıya imza attı. 'Derinlerde' tüm dijital platformlarda yayınlandı. İkili şarkıyı birlikte yazdı, besteledi ve kaydetti.

'TÜRK MÜZİĞİ BENİ BÜYÜLÜYOR'

Mark Eliyahu bu ortak çalışma için duygularını şöyle ifade ediyor: "Türkiye ve kültürü benim için her zaman çok büyük bir ilham kaynağı oldu. Türk müziği beni büyülüyor ve kendimi ona çok bağlı hissediyorum. Cem benim en sevdiğim Türk sanatçılardan biridir. Tanıştığımız ilk saniyeden itibaren bağlantımız çok yakın, çok derin ve çok doğaldı. Cem ile müzik yapmak benim için büyük bir zevk ve çok sevdiğim 2 şarkıyı da beraberinde getirdi. Bu albüm için çok heyecanlıyım ve geri dönüp Türkiye'de turneye çıkmak, bu şarkıyı çalmak ve harika hayranlarımla ve arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum."

'BİRBİRİNE HAYRAN OLAN İKİ MÜZİSYENİZ'

Cem Adrian ise, "Mark benim için eşsiz bir müzisyen... İkimiz de birbirimizi tanımadan birbirine hayran olan iki müzisyeniz. İlk yüzyüze tanışmamızda beraber müzik düşledik. İlk olarak benim önümüzdeki sonbahar yayınlanacak 'Ah' albümümdeki 'Kül' için beraber çalıştık.

O'nu duyduğumda aldığım ilham benim için her zaman çok değerli. O ilham ile daha bir çok çalışma yapmak istediğim bir müzisyen" ifadelerini  kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)