Marius Sumudica'yı istifa kararından futbolcular vazgeçirdi iddiası

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın istifa kararı aldığı fakat futbolcuların Sumudica'yı bu kararından vazgeçirdiği iddia edildi. Syunma odasında rahatsızlandığı belirtilen Sumudica'nın yerine yardımcı antrenör Gabriel Margarit, maç sonrasında açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a mağlup oldukları maçın ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın istifa kararı aldığı öne sürüldü.

Bein Sports muhabiri Murat Türker'in haberine göre, maç sonrasında TFF yetkilileri Marius Sumudica'nın fenalaştığını ve yerine yardımcı antrenör Gabriel Margarit'in basın toplantısına geleceğini belirtti.

Kötü sonuçlardan dolayı Sumudica'nın soyunma odasında istifa kararı aldığını, ancak oyuncuların Sumudica'dan son bir şans isteyerek bu kararından vazgeçirdiklerini iddia edildi.

Daha sonra yayıncı kuruluşa açıklama yapan Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, teknik direktör Marius Sumudica'nın kendini iyi hissetmediğini ve doktorun müdahale ettiğini söyledi.

Margarit, “Üzgünüm burada olamadığı için. Umarım iyi olur, içeride doktor müdahale ediyor. Kendini iyi hissetmiyor” dedi.

Maçı kolay kaybettiklerini belirten Margarit, “Sürekli maç kaybediyoruz, bu ileride büyük problem olacaktır takım için. Oyuncuların da uyanması gerekiyor, ayağa kalkmaları gerekiyor. Gerçekten kolay kaybedilen bir maç” diye konuştu.