Margot Robbie, Wes Anderson’un yeni filminde: Çekimler bu ay sonunda başlıyor

Margot Robbie, yeni filminde Wes Anderson ile çalışacak. Adı henüz açıklanmayan filmin çekimlerine bu ay sonunda İspanya’da başlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "The Suicide Squad", "Birds of Prey", "Bir Zamanlar Hollywood'da" ve "Ben, Tonya" filmleriyle tanınan Margot Robbie, yönetmen Wes Anderson’ın hazırlıklarına başladığı ve henüz ismi açıklanmayan filminin kadrosuna dahil oldu. Robbie'nin Anderson’un filminde hangi rolde oynayacağı açıklanmadı.

Anderson’un yazdığı ve yöneteceği filmin çekimlerine bu ay sonunda İspanya’da başlanacak. Margot Robbie'nin Brad Pitt ile birlikte başrolünde yer aldığı ve yönetmenliğini Damien Chazelle'in yaptığı "Babylon" filminin çekimlerinin tamamlanmasının ardından oyuncu, Wes Anderson'ın yeni filminin setine gidecek. Robbie’nin filmde beraber yer alacağı oyuncular arasında Tom Hanks’in yanı sıra Tilda Swinton, Bill Murray ve Adrien Brody yer alıyor.

Son olarak Cannes Film Festivali'nde gösterimini yapan Wes Anderson'ın bir diğer yeni filmi "The French Dispatch", korona virüsü salgını nedeniyle sürekli ertelenmesinin ardından ilerleyen aylarda vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosunda Bill Murray, Tilda Swinton, Frances McDormand, Benicio Del Toro, Léa Seydoux, Jeffrey Wright, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Henry Winkler, Owen Wilson, Adrien Brody, Willem Dafoe, Christoph Waltz, Alex Lawther, Rupert Friend, Lois Smith, Bob Balaban, Steve Park ve Denis Ménochet yer alıyor. 

The French Dispatch Türkiye'de 3 Aralık 2021'de sinemalarda izleyicilerle buluşacak. (AjansBizim)