Mardin'de ev sahibi-kiracı kavgası: 6 kişi tutuklandı

Mardin'de, 6 Eylül günü ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan kavga gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi. Ev sahibi ve yakınlarının tutuklanmasına karar verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çıkan kavgada kiracısı olan polisi darp edip, silahını gasp ettikleri iddiasıyla ev sahibinin de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Yenikent Mahallesi'nde 6 Eylül'de polis memuru T.Y. ile ev sahibi M.M.T. arasında kira anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Ev sahibinin yakınlarının da karıştığı kavgada T.Y'yi darp ederek, silahını gasp ettikleri iddiasıyla M.M.T'nin de aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

T.Y. ifadesinde, kirasını ödemediği iddiasıyla evden çıkarılmak istendiğini, kendisine tehdit mesajları gönderildiğini, ev sahibinin kardeşleri tarafından da yolunun kesilerek, tehdit edildiğini öne sürdü.

Bunun üzerine 18 Ağustos'ta ev sahibi hakkında polis merkezine giderek şikayetçi olduğunu belirten T.Y, 6 Eylül'de işe gitmek için evden çıktığında binanın içinde M.M.T. ve bazı yakınlarının kendisini darp ettiğini, belindeki silahının alındığını iddia etti. (HABER MERKEZİ)