Mansur Yavaş'tan 'fitre' çağrısı: 'Çocuklara mutluluk olacak'

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 'Fitre Ver' kampanyasına çağrı yapan Mansur Yavaş, "Verilecek her destek çocuklara mutluluk, sofralara bereket olacaktır" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı “Fitre Ver” ve “Fidye Ver” kampanyası devam ediyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı öncesinde hayırseverlere çağrıda bulunarak, “Bu bayramı Ankara halkıyla hep birlikte yaşamak, ihtiyaç sahibi ailelerimize ve onların çocuklarına da sevinç yaşatmak için hepinizi ‘Fitre Ver’ ve ‘Fidye Ver’ kampanyamızın son iki gününe davet ediyorum” dedi.

Yavaş, videolu paylaşımında şunları söyledi:

''Sevgili ailem, mübarek Ramazan ayının sonuna geliyoruz. Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara’ya en çok yakışan duygu elbette birlik, beraberlik ve dayanışmadır. Bu bayramı Ankara halkıyla hep birlikte yaşamak, ihtiyaç sahibi ailelerimize ve onların çocuklarına da sevinç yaşatmak için hepinizi ‘Fitre Ver’ ve ‘Fidye Ver’ kampanyamızın son iki gününe davet ediyorum. Verilecek her destek anne ve babalara umut, çocuklara mutluluk, sofralara bereket olacaktır. Şimdiden mübarek Ramazan Bayramı'nızı kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Etiketler mansur yavaş ankara