Manchester United, Ronaldo ile sözleşme imzaladı

Juventus'tan Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo'nun sözleşme detayları belli oldu. Ronaldo, 12 yıl sonra döndüğü takımla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımı Juventus'tan ayrılan Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo, eski takımı Manchester United ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 36 yaşındaki oyuncu, 2009 yılında ayrıldığı İngiltere ekibine 12 yıl aranın ardından geri dönmüş oldu.

Juventus ekibi, Manchester United'ın Ronaldo için 15 milyon euro ödeyeceğini duyurdu. Bu rakamın 5 mali yılda ödeneceği açıklandı. Öte yandan Manchester United'ın Cristiano Ronaldo için 8 milyon euro bonus ödemesi yapacağı da ilan edildi.

Yazılı açıklama ile oyuncuya veda eden Juventus kulübünden de bir mesaj yayımlandı. Açıklamada, "Birlikte yaşanan çok fazla unutulmaz an var. Onları ezbere hatırlayabilir ve yeniden yaşayabiliriz ama bu bize yardımcı olmaz. Çünkü herkesin CR7 ile ilgili özel bir hafızası var. Herkesin bu uzun yolda silinmemesi gereken anıları var çünkü herkes bu yolda birlikte yürürken neler hissettiğini her zaman hatırlayacak. Bugün, üç yıl önce 10 Temmuz'da doğan o bağ sona erdi ama yazılanlar sonsuza kadar kalacak. İnanılmaz bir yolculuk oldu" denildi. (HABER MERKEZİ)