Malatya'da ağır hasarlı bina çöktü: Bir ölü

Malatya'da, ağır hasarlı olduğu için boşaltılan 4 katlı bina, akşam saatlerinde çöktü. Enkaz altında kalan 4 kişiden 3'ü kendi imkanlarıyla kurtulurken, Oktay Cücün adlı kişi hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Malatya'da, ağır hasarlı olduğu için boşaltılan 4 katlı bina, kendiliğinden büyük bir gürültüyle çöktü. Bu sırada binaya hurda toplamak için giren ve enkaz altında kalan 4 kişiden 3'ü kendi imkanıyla kurtulurken, 1'i için arama-kurtarma çalışması başlatıldı.

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin vurduğu Malatya'da, Kırçuval Mahallesi'nde ağır hasarlı olan 4 katlı bina, akşam saatlerinde büyük gürültüyle kendiliğinden çöktü. İhbarla olay yerine polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. DHA'nın haberine göre çökmeden önce binaya hurda toplamak için giren 4 kişiden 3'ü kendi imkanlarıyla enkazdan kurtulurken, Oktay Cücün'ün (28) enkaz altında kaldığı bilgisi üzerine ekipler arama- kurtarma çalışması başlattı. 

CANSIZ BEDENİNE 2.5 SAAT SONRA ULAŞILDI

Enkaz altında kalan Cücün'ün, 2.5 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı. Çöken binada son kontrollerini yapan ekipler, arama- kurtarma çalışmalarını tamamladı. (HABER MERKEZİ)